Onze werkwijze

WIJ HOUDEN CONTROLE OVER UW ENDPOINTS
Wist u dat cybercrime op dit moment het beste verdienmodel van de wereld heeft? Helaas ontwikkelen hackers zich net zo snel als software. Het gaat tegenwoordig niet meer alleen om het stelen van data. Cybercriminelen ‘ontvoeren’ informatie. Bent u goed beveiligd? Zijn de deuren van het netwerk goed op slot?

HAAL HET OPTIMALE UIT UW BEVEILIGING
Laptops, computers, telefoons, alles staat in verbinding met het internet. De perfecte achterdeur voor hackers om stiekem door naar binnen te sluipen. Organisaties zijn zich vaak niet bewust van deze gevaren. Telefoons van werknemers, laptops die thuis worden gebruikt, netwerken die in contact staan met onbeveiligde wifi…Wij leveren Endpoint Security oplossingen van onze partners die u in in staat stellen om risico’s te beheren, controleren en voorkomen. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar met ondersteuning op het gebied van Systeem Management. Wij zorgen voor de sloten op uw netwerk en houden uw deuren op slot.

SECURITY AWARENESS TRAINING
Bewustwording bij uw medewerkers kan u een hoop ellende besparen. Met onze Security Awareness Training laten wij de online gevaren zien die altijd op de loer liggen. Uw medewerkers krijgen kennis van zaken, waardoor zij bijvoorbeeld een phishingmail direct herkennen. Wij simuleren aanvallen en plaatsen de uitkomsten daarvan in een overzichtelijke rapportage. Uw medewerkers begrijpen de risico’s, kennen de gevaren en kunnen hiernaar handelen.

ONZE WERKWIJZE
Om een goed verdedigingsmechanisme te bouwen sporen wij eerst de zwakke plekken op. Staan uw endpoints (laptop, desktop, servers en smart devices) in contact met alle netwerken? Is dat nodig om werkzaamheden uit te voeren? Kortom; wij scannen al uw endpoints, schetsen het gehele netwerk en kaderen dit in. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de totale beheer van uw beveiligingssysteem aan ons over te laten. In combinatie met de bewustwording van uw werknemers stellen wij u in staat om uw bedrijf optimaal te beveiligen tegen online bedreigingen.