Nutshell It Endpoint Security

Endpoint Security

Nutshell-IT is specialist in oplossingen voor endpoint security voor fysieke en virtuele werkplekken en servers tegen alle soorten bedreigingen, van traditionele tot de meest recente gerichte aanvallen. Wij bieden diverse mogelijkheden voor excellente beveiliging in verschillende lagen

Nutshell IT Consultancy Interim

Consultancy & Interim

Laptops, computers, telefoons, alles staat in verbinding met het internet. Hackers zijn hierdoor veelal actief doordat IT niet binnen veel organisaties hoog op de agenda staat. Is uw bedrijf bestand tegen hackers? Onze Security Consultants staan voor u klaar met de kennis en ervaring voor een optimale beveiliging!

Nutshell IT Security Assessment

Security Assessment

Nutshell-IT is specialist in security status en beveiligingsbeleid. Met het aanvragen van een security Assessment van Nutshell-IT zorgen wij voor inzicht in uw huidige security status. Inzicht en handvatten krijgen in uw Security Status is essentieel voor een optimale beveiliging van uw online onderneming.

Nutshell IT Security Awareness Training

Security Awareness training

Geavanceerde social engineering aanvallen komen steeds vaker voor en vormen een actuele dreiging voor organisaties. De oplossing? Bewustwording van uw medewerkers! Onze Security Awareness Training zorgt ervoor dat uw medewerkers bewuster zijn van de gevaren en vooral hoe ze deze leren herkennen.