CONSULTANCY & INTERIM
Laptops, computers, telefoons, alles staat in verbinding met het internet. De perfecte achterdeur voor hackers om stiekem door naar binnen te sluipen. Heeft u de competenties in huis om uw endpoints en netwerk optimaal te beveiligen?

Haal competenties in huis
Binnen veel organisaties staat IT niet hoog op de agenda. Dat heeft 2 redenen; of zij hebben een IT-afdeling, maar niet de mogelijkheden voor doorontwikkeling. Of er is helemaal geen IT-afdeling waardoor endpoint- en netwerksecurity niet aan de orde komt. Daarnaast zorgt de waan van alledag voor een verschuiving van de prioriteiten. Gevolg? Datalekken, hacking, gevoelige bedrijfsinformatie op de verkeerde plekken… Voorkomen is beter dan genezen. Zorg daarom dat u de juiste competenties in huis heeft om dergelijke situaties te vermijden.

Wij staan voor u klaar
Onze Security Consultants staan voor u klaar met de kennis en ervaring die nodig is voor de optimale beveiliging van uw endpoints en netwerk!

Consultancy
Wij geven de handvatten waarmee u uw endpoint- en netwerkbeveiliging kan optimaliseren. Met een analyse van de huidige status en de juiste inventarisatie van de optimale oplossingen krijgt u inzicht in de kansen en valkuilen. Tijd voor de volgende stap? Dan staan onze Security Consultants voor u klaar om de juiste oplossingen te bieden.

Interim
Uw endpoint- en netwerkbeveiliging naar een hoger plan tillen? Haal de competenties in huis met een interim IT-manager! Onze Security Consultants weten precies hoe uw beveiligingsplan eruit moet zien. Wij analyseren het startpunt, zorgen voor een overzichtelijk beleid en integreren de juiste oplossingen.
Tijd om competenties in huis te halen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.