SECURITY ASSESSMENT
Wanneer stond de beveiliging van uw online onderneming voor het laatst op de agenda? Organisaties doen vaak de aanname dat ze goed zijn beveiligd. Maar is dat wel echt zo? Hackers ontwikkelen zich bijna sneller dan de beveiligingsmogelijkheden! Uw beveiliging van gisteren kan morgen al achterhaald zijn.
“Gemiddeld duurt het 200 dagen voordat bedrijven beseffen dat zij zijn gehackt!”

Krijg inzicht in uw Security Status
Inzicht in uw Security Status is essentieel voor een optimale beveiliging van uw online onderneming! Het Security Assessment brengt u dat inzicht.

Zijn uw medewerkers zich bewust van de gevaren?
Wist u dat 91% van de succesvolle cyberattackaanvallen begint met een phishing-aanval?
Als medewerkers zich niet bewust zijn van de online gevaren, zijn zij een gemakkelijke prooi voor hackers. We starten het Security Assessment daarom met een inventarisatie van het kennisniveau n.a.v. een Phishing Simulatie. Waar liggen de valkuilen? Wat kan worden verbeterd? Vervolgens zorgen wij voor een overzichtelijk rapportage.

Liggen de kroonjuwelen voor het grijpen?
Stel dat een hacker de sloten van uw netwerk openbreekt, waar kan hij dan precies bij? Liggen de kroonjuwelen voor het grijpen of zijn er meerdere beveiligingsoplossingen ingebouwd? Wij achterhalen de zwakke plekken in uw omgeving en geven inzicht in eventuele ‘vluchtroutes’ voor cyberattacks.

Hoe is het gesteld met uw beveiligingsbeleid?
Wat is het beleid omtrent een cyberattack? Wordt hier adequaat naar gehandeld? En als een cyberattack eenmaal is gedetecteerd en afgeweerd, staat dit dan ergens geregistreerd? Tijdens het Security Assessment nemen wij uw beveiligingsbeleid onder de loep. We achterhalen de valkuilen en rapporteren de verbeterpunten waarmee uw organisatie haar beveiligingsbeleid optimaliseert.

Tijdens het Security Assessment staan wij klaar met:
• Onderzoek naar de grootste risicofactoren endpoint- en netwerkbeveiliging;
• Phishing Simulatie om het bewustzijn van uw medewerkers te testen;
• Onderzoek naar de beveiliging van uw endpoints en netwerk;
• Inzicht in uw beleidsvoering omtrent Cyber Security;
• Overzichtelijke rapportages.

Security Assessment op maat
Een Assessment is geen hapklaar proces. Wij zorgen voor de inzichten in uw huidige situatie en passen hier onze vervolgonderzoeken op aan. Zo heeft u de handvatten waarmee we samen uw Security Status optimaliseren.