SECURITY AWARENESS TRAINING
Geavanceerde social engineering aanvallen komen steeds vaker voor en vormen een actuele dreiging voor organisaties. Criminelen worden steeds slimmer en beter in het opzetten van campagnes om gebruikers in de val te lokken.

” 90% van de dagelijkse verstuurde e-mails (294 miljard) over de hele wereld zijn virussen“

WIJ BRENGEN BEWUSTWORDING
Hoe maakt u uw medewerkers bewust van de cybergevaren? Laat ons dat voor u doen! Onze Security Awareness Trainingen zorgen ervoor dat uw medewerkers zich bewust zijn van de gevaren en deze weten te herkennen.

E-learning Security Awareness Training
Tijdens onze E-learning training staat bewustwording centraal. Aan de hand van wekelijkse, of maandelijkse modules kunnen uw medewerkers zelf aan de slag met beveiligingsthema’s. We gaan eerst na wat het kennisniveau is van uw medewerkers en zorgen vervolgens voor een passende training. Uw medewerkers kunnen de modules volgen waar en wanneer zij dit willen!

Leren in eigen tempo
Te volgen waar en wanneer men wilt
Maandelijks variërende thema’s
Bedrijfsbreed inzetbaar
Overzichtelijk informatieportal

Inhouse Security Awareness Training
Passen klassikale lessen beter bij uw organisatie? Dan is de Inhouse Security Awareness Training een goede optie! Uw medewerkers kunnen rechtstreeks feedback vragen, krijgen best practices en kunnen het geleerde direct doorvoeren in de praktijk.

De trainingen
Dankzij de Security Awareness Trainingen hebben uw medewerkers, direct, alle inzichten om niet in de val van de hacker te trappen. We behandelen o.a.:

CEO fraude;
wachtwoordgebruik;
ransomware;
verwerken van gevoelige informatie;
veilig online surfen;
social engineering.

Naslagwerk
Tijdens de training genereert u een complete bibliotheek vol naslagwerk zodat uw medewerkers zich constant kunnen blijven ontwikkelen::

Security Awareness Trainingsmateriaal;
Interactieve modules
ransomware;
verwerken van gevoelige informatie;
veilig online surfen;
social engineering.