SentinelOne Endpoint
Protection Platform

All-in-one endpoint security oplossing. Beschermt tegen aanvallen, controleert
elk proces en thread op het systeem en onderneemt
direct actie.

Ja, dit wil ik!Download de buyers guide

SentinelOne Endpoint Protection

Nutshell-IT is specialist in oplossingen voor endpoint security voor fysieke en virtuele werkplekken en servers tegen alle soorten bedreigingen, van traditionele tot de meest recente gerichte aanvallen. Wij bieden diverse mogelijkheden voor excellente beveiliging in verschillende lagen, afhankelijk van uw situatie en wensen.

Nutshell-IT is officieel partner van SentinelOne.

VERZEKERD VAN DE MEEST UITGEBREIDE ENDPOINT SECURITY

Endpoint security van Nutshell-IT biedt u optimale bescherming tegen bedreigingen richting gebruikers en bedrijfsinformatie op alle apparaten en applicaties in uw organisatie. Onze platformen maken gebruik van een real-time sensor die continu alle activiteiten op uw endpoints registreert en controleert. Of het nu het uitvoeren van een script of programma is, wijzigingen in de registry, geheugen of in bestanden, communicatie met verdachte netwerken, aansluiten van USB apparaten of andere activiteiten, alles is vanuit één console zichtbaar en geeft inzicht wat er op de endpoints gebeurt. De beschikbare informatie stelt u in staat om de gehele geschiedenis van een activiteit inzichtelijk te maken en daar actie op te ondernemen.

Vrijblijvend gesprek met Nutshell-IT

Ga een vrijblijvend gesprek met ons aan over de mogelijkheden van SentinelOne. Wij kunnen u ook informeren en adviseren over andere mogelijke oplossingen voor endpoint security. SentinelOne is beschikbaar vanaf 100 werkplekken.

Het SentinelOne Endpoint Protection Platform

SentinelOne Endpoint Protection Platform is een all-in-one endpoint security oplossing die bescherming biedt tegen bekende en onbekende aanvallen door het identificeren en beperken van schadelijk gedrag. Het controleert elk proces en thread op het systeem tot op kernel niveau. Alle acties op het endpoint van system calls, netwerk connecties, I/O, registry, historische informatie en meer bieden een volledige overzicht om het verschil te maken tussen goedaardig en kwaadaardig gedrag. Zodra kwaadaardige patronen worden geïdentificeerd  en gewogen, worden er onmiddellijk acties ondernomen om de aanval te stoppen voordat deze kan beginnen.

Bescherm uw systemen

  • Mitigation – makkelijk te configureren policies die de kwaadaardige bestanden en bijbehoren resten van het endpoint verwijderen. Stoppen, quarantine en verwijderen van binaries of zelfs het endpoint afsluiten van het netwerk zijn een aantal mogelijke acties.
  • Immunization – zodra een aanval wordt voorkomen, wordt alle relevante informatie gelijk met de rest van de endpoints gedeeld binnen de omgeving, om zo verdere besmetting en infiltratie te voorkomen.
  • Remediation – automatisch herstellen van verwijderde of beschadigde bestanden in de status van voor de aanval.
  • Forensics – een 360 graden overzicht van de aanval, waaronder bestandsinformatie, path, machine naam, IP, domain en meer (beschikbaar in SentinelOne of via uw SIEM).

Daarnaast maakt SentinelOne EPP gebruik van een lichtgewicht sensor met een gemiddelde CPU belasting van 1-2%, zodat endpoints in staat zijn om te doen wat ze moeten doen. Het systeem past zich aan, aan het type apparaat zonder gebruik te maken van signature updates of noodzakelijke active scans maar er wel voor zorgt dat de endpoints altijd beschermt worden. SentinelOne ondersteunt alle grote operating systemen.

Over SentinelOne

SentinelOne is opgestart door een team van cyber security engineers en defense experts die hun krachten gebundeld hebben om Endpoint Protection opnieuw uit te vinden. Ze zijn in 2013 begonnen met het bouwen van een nieuwe security architectuur die de huidige geavanceerde bedreigingen afkomstig van georganiseerde misdaad en nation state malware kunnen verslaan.

Download de Buyers Guide

Als u onderstaand formulier invult krijgt u de SentinelOne buyers guide direct per mail opgestuurd.